torsdag 22 januari 2009

Kapellbloggen ändrar bakgrundsfärg idag. Jag tyckte denna var ljusare och trevligare.

Jag blev jätteglad idag när jag fick en kommenter på mitt förra inlägg av en likasinnad medsträvare som också köpt kapell. Snart kan vi bilda klubb! Hoppas du lägger upp en egen blogg som jag kan följa. Det är fantastiskt roligt att blogga. En rolig dagbok, om inte annat, för en själv.

Det är råder en intensiv tankeverksamhet här när jag har pappadagar. Idag har jag funderat över värmesystem, möblerat köket i IKEAs kökssimuleringsprogram, planerat ett trådbundet nätverk, ordnat golvläggning till veckan, tänkt på avlopp, planerat grovtvättstuga på nedervåningen, försökt sätta mig in i vad som gäller för att få konverteringsstöd för installation av vattenburen värme, längtat till New York mm.

Imorgon ska jag upp till kapellet med en av kommunens miljö- och hälsoskyddsinspektörer för att titta på en avloppslösning. Jag arbetar själv som en sådan så jag ska alltså upp med en kollega.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Man fundera hur mycket som helst ju.. det värsta är att man ändrar sig ungefär lika ofta.. haha..

Det kluriga är att man oftast stirrar sig blind själv.. och tycker att "fan de där blir bra" och det blir det troligen.. MEN.. när någon annan kommer med en annan tanke.. en annan skiss/idé.. så känner så här "fan va bra, det där tänkte jag inte på.. så kunde man ju ha gjort"...

Svårt svårt.. men lite kul på sätt och vis..alla är vi ju olika och tänker på olika sätt..

Hos oss är det bergvärme som det fokuseras på.. och i helgen ska vi flytta in grejerna i vår "space central".. vi har en garderob i hallen utanför sovrummen som vi har dragit in nätverkskablar till.. så där ska vi ställa in alla routers.. skrivare.. hårddiskar o annat tjaffs som tar plats på skrivbordet :)

Vi får se om vi hinner dra iväg några kablar åt andra hållen..(ska ner i källaren 2 uttag och 2 uttag till tvrummet häruppe).. troligen väntar vi till sommarn med iaf tv-rummets uttag (då vi ska riva väggar o golv därinne).. källaren kanske åker ner av bara farten här nån dag ..

Ha en trevlig helg!
MVH Sandra

Eddie sa...

Detsamma Sandra!

Det är ju så roligt att planera och drömma. Tänk om man inte hade den glädjen i livet.