söndag 1 februari 2009

Idag har jag nästan bara lattjat. Jörgen har varit hos mig hela dagen och vi har lyssnat mycket på musik. Vi kopplade ihop en anläggning i blivande vardagsrum.

Byggsågen fick bli stereobänk och vi spelade genom ett par PA-toppar. Det lät sanslöst bra och den rätta livekänslan infann sig. Önskar det varit en fradagkväll med många plusgrader och en påse iskalla pilsner brevid sig. Istället var det söndagkväll minusgrader och så kallt att det kom rök ur munnen när vi andades.

Men jag har jobbat i köket uppe också. Nu har jag plockat ur alla skåp, dragit ur alla spik i väggarna och tvättat tak och väggar med målartvätt. Det ska väl till lite spackling och sedan kan jag måla köket.

Jag hittade ett snyggt förkläde i skafferiet som jag gjorde mig väldigt bra i...

Ett nytt försök att förmedla färgerna i badrummet som inte heller ger rättvisa åt kulörerna. De små kakelplattorna ser nästan "gammelrosa" ut. Det är dock bättre i verkligheten.

Imorgon dag ska jag vabba med grabben som blivit förkyld. Ska ändå upp och fortsätta i kapellet när hans mor slutat jobbet.


Så här nöjd är jag med musiken i mitt blivande vardagsrum.

7 kommentarer:

Anonym sa...

TÄNK....
att du klädde så bra i grönt :)

Eddie sa...

Jag kände mig jätteläcker i grönt förkläde ;-)

Eddie sa...

Kul att höra ifrån dig igen, Annelie!

Anonym sa...

Du har väl inte varit orolig?
För jag kollar allt av din blogg varje dag, det har liksom blivit en vana ser du!

Dessutom vinkar jag ju åt kapellet några gånger om dan då jag passerar, har dock lite dåligt samvete att jag inte stannat till och kikat in ännu.

Men - den som väntar på nåt gott...

Eddie sa...

Har nog saknat dina kommentarer lite.

Det är inte särskilt trevligt i kapellet nu när det är så kallt. Det är banne mig kallare inne än ute. Jag har bara värme på på övervåningen så vänta du tills det blir lite varmare innan du kommer.

Anonym sa...

Jösses då,
Nån som kanske faktiskt saknat just mig - det kommer jag att leva länge på : D
(praktiskt taget oavsett av vilken anledning eller hur lite det än må vara)

Ärligt talat har det varit lite tungt ett tag på grund av ett plötsligt dödsfall i familjen, men får jag bara lite distans till det hela så är jag väl snart på topp igen.

Eddie sa...

Tråkigt att höra, Annelie! Det är alltid tungt när sådant kommer en nära.

Det är klart att jag saknat dina härliga kommentarer. Varje gång jag åker till kapellet, passerar jag ju firman där du är och skänker dig då givetvis en tanke.