torsdag 18 juli 2019

Fortsatt rivning

Det var kallt på morgonen denna onsdag. Det var bara 10 grader när jag drack kaffe. Men vackert. Stilla och doftande sval morgon. Jag fortsatte att riva. En viss konfrontation med getingar förekom. Men bara strögetingar. Inga organiserade dito.
Denna dag åt jag löksill till lunch. Jag har ett antal olika sillinläggningar hemma och det här blir en snabb arbetslunch.

När kärran var full åkte jag till tippen. Där fick jag två lock till latrinkärl också. Det stod ju kvar latrinkärl i de gamla dassen och för trevligare transport behövde de förses med lock.
Det ena kärlet var dock spräckt men innehållet är tio år gammalt.
Hibiskusar blommar hysteriskt i växthuset.
Den här fick jag av en kollega och den skulle enligt henne vara enkel gul. Det var den ju inte. Jag vet inte vad den här kulören ska kallas. Dubbel rosaaprikos kanske? Ljus persika?

Så här såg hörnet ut på eftermiddagen när jag gav mig.

Jag gick sedan in och tog av mig arbetskläderna och lade mig för att sola. Då gick solen i moln och jag fick gå in igen. Det blev inte solningsväder på hela eftermiddagen sedan.

Jag hämtade Felix vid 19-tiden och vi kollade TV och åt kvällsmat.

2 kommentarer:

Lars G sa...

Tänk på, att torrdasset tillhört ett kapell, och många djupt religiösa människor lättat sig där, så det är helig avföring ( holy shit! ). Skalle nog ge näring åt dina hibiskus?

Lars G

Eddie sa...

Hahaha! Nähä du Lars. Ingen religiös avföring på mina fina hibiskusar.