lördag 21 januari 2017

Hemmakväll

Jag härjar med mina hoyor. Jag har 15 sticklingar som stått på rotning i tre veckor nu men inte en enda har minsta antydan till rötter. De flesta hoyor jag rotat tar ca 20 dagar på sig. Men nu är det vinter också. Ikväll satte jag om dem i vermiculite istället för lavagrus. Hoppas det går bättre nu.

Jag startade upp min robotdammsugare och följde efter den i prediksalen. Den är lite dum i huvudet men den lyckas i stort sett dammsuga hela rummet även om den gör samma ytor flera gånger.
Här är hen på väg till ett "randomområde" som den själv inte vet om att det existerar ännu. Den är blind men sägs kunna skapa sig en bild av rummet genom att memorera en karta som den själv skapar. Jag är inte så säker på det...

Jag detaljstuderade tillvägagångssättet genom att följa efter den under hela städningen. Tills den blev trött och ville hem till laddningsstationen. Jag tror faktiskt att den var överallt.

Den är jättegullig när den blir trött. Då stänger den av sugfunktionen och letar sig målmedvetet tillbaka till laddningsstationen. Den backar in mot laddaren och vickar med rumpan för att komma i perfekt kontakt med de strömförande blecken som gör att laddningsprocessen kan påbörjas.
Ledighet. De åtsittande ringarna som jag älskar åker av direkt när jag kommer innanför dörren hemma. När jag inte är hemma känner jag mig naken utan dem. De har blivit en del av Eddie.

Märkligt vad lite silver kan betyda. Armbandet är däremot inte av silver. Det är tillverkat av gitarrsträngar och jag köpte det i New Jersey (Hoboken) strax innan en konsert med Southside Johnny and the asbury dukes.

Inga kommentarer: