tisdag 21 juli 2009

Då har vi gjort en dag i Stockholm och är tillbaka på hotellet. Resan och allting har gått bra. Felix somnade en stund i mitt knä.Vi åkte direkt till hotellet och lastade av packningen. Ett stort och trevligt rum där det också fanns en stor boll till Felix stora glädje. Trots att vi varit i rörelse hela dagen håller han, i detta nu, på att studsa runt med bollen.Sedan åkte vi till T-centralen och gick från Sergelstorg till Slussen via Gamla stan. Coola Felix i den smalaste gränden.
Från Slussen åkte vi Djurgårdsfärja till Djurgården. Vi käkade hamburgare och gick till Aquaria (tror jag det hette). En anläggning med ett antal akvarier. Där fanns också en brunn man kunde krypa ner i och se vanligt svenskt sjövatten på bägge sidor. Mört mm simmade däri.
Sedan blev det Grönan. Vi satte oss tillrätta i den första åkattraktionen och när vi satt där fastspända kom världens skyfall så vi blev genomblöta. Felix klarade sig hyfsat som hade munkjacka men jag blev blöt in bara skinnet i min t-tröja.
Sedan slutade det att regna.
Vi åkte tillräckligt mycket för att bli illamående båda två.

Dagen på Grönan avslutades med sockervadd och fullständig tvätt av Felix ansikte efteråt. Han var kladdig långt upp på kinderna.

Sedan åkte vi kommunalt tillbaka till hotellet. Nu är det Bollibompa och vi ska försöka hålla oss vakna till "Allsång på Skansen", ett av Felix favvoprogram...

2 kommentarer:

FrkLugn sa...

Jahapp! Då vet ja hur en heldag i Tokholm går till. Prinsessorna håller på att somna in. I morgon bitti åker vi iväg för att köra nästan samma schema.

Naturhistoriska, Cosmonova och Grönan är inplanerat under dessa två dagar.

Broder T ska följa med som "moraliskt" stöd. Sockervadden kommer jag vara benhård på. Nej, nej, nej. Luttrade trebarnsmorsor är hårda att förhandla med.

Eddie sa...

Varför så anti-sockervadd? Låt tjejerna kladda ner sig lite vetja!