söndag 26 juli 2009

Hmmm. Jag är inte särskilt effektiv i kapellet...

Inledde dagen med att åka och hälsa på vid "norra" där det är full rulle. Jag är inte ensam om att ha stort projekt på gång vill jag lova...

Sedan var jag i kapellet hela dagen. Jag har haft gäster i stort sett hela tiden. Sällskapen har avlöst varann och jag har endast klippt gräset. Så mycket besök har jag väl aldrig haft förut. Det bara jätteroligt och ingen behöver dra sig för att hälsa på. Jag får en massa inspiration till nya framtida lösningar av gästerna som ser saker som jag inte ser i min hemmablindhet. Kompisen, I, hade med sig en liter bigaråer/körsbär. Han ville bara sitta på trappan en stund. Han tycker det är vilsamt i kapellet och han är välkommen att vara där närhelst han vill.

Klättrade också upp på taket och kände mig för lite. Jag ska plocka ner murstocken vilken dag som helst och var tvungen att inspektera lite först. Jag klättrade upp till korset som sitter på taknocken. Däruppe är jag inte så kaxig kan jag ju meddela.

På hemvägen gick jag in på Netto. Det är nog mitt tredje besök sedan de öppnade men det var likadant denna gång. Jag får aldrig med mig något av värde därifrån. Idag lyckades jag hitta en liten burk inlagda jalapenos och en cocosjuice. Jag tycker inte att de har någonting som intresserar mig därinne. Får verkligen leta efter något som passar. Förra gången jag var där köpte jag en burk kapris. Två bilar stod det på parkeringen förutom min. Det kanske är flera än jag som har problem att hitta något intressant i butiken.

Ikväll tar jag några folköl och lyssnar på musik i lägenheten.

Jag finns på Facebook också numera.

4 kommentarer:

Unknown sa...

Tack för besöket, trevligt och inspirerade. Kul att hämta lite krafter från andra:)

Jag hoppas att du hade något under kilten när du var på taket och klättrade:D

Eddie sa...

Jodå! Ingen såg mig dock. Det är lite otrevligt att vara uppe på taket utan någon i närheten. Om något händer. Om stegen ramlar t ex. Tråkigt att behöva ringa runt till kompisar för att få någon att åka upp och ställa upp en stege så jag kan ta mig ner.

FrkLugn sa...

Att hämta inspiration är ju också ett sätt att komma framåt i arbetet.

Eddie sa...

Helt rätt FrkLugn!