torsdag 23 juli 2009

Vädret håller oss inomhus och vi företar oss endast kortare utflykter till ICA Maxi och dylikt. Idag tor vi en utflykt till en annan barnfamilj uppe i Vassgårda.

Dagarna går åt till att bygga LEGO för Felix del och att hålla mig undan från LEGO-bygge för min del. Jag har byggt flera timmar idag men vill också ha lite Eddietid till att slappa och läsa bok osv. Det anser inte Felix alls att jag behöver.

Det är detta jag kliver över hela tiden. Det har sett ut så här i två veckor nu. Vem behöver en shakti-matta när man har detta. Bara att lägga sig och bli helad.

Fläcken där det är rensat från LEGO är där jag sitter när jag bygger. Felix arbetar i periferin. Vi kompletterar varann bra. Hoppas nu att det blir utomhusväder imorgon... Vet inte om jag orkar med en LEGO-dag till. Felix orkar garanterat däremot.

4 kommentarer:

Therese sa...

Det var roligt att ni kom både för oss och barnen, så välkomna tillbaka när ni vill ha lite variation till legobyggandet.

Jag sitter och kollar om det finns något sommaröppet badhus i faggorna. Filipstad o Karlskoga är stängt. Ska undersöka Loka och Karlstad nu. Jag känner för att plaska runt lite med mina knoddar.

Eddie sa...

Ja, utomhus går det ju tyvärr inte att bada.

Therese sa...

Vi var till Loka Brunn i dag. Barnen tyckte att det var jätteskoj och jag med :-) Det var helt klart värt 65 kr var och jag misstänker att vi kommer att hamna där igen. Jag och Julian har åkt vattenrutschkana så vi blev alldeles vimmelkantiga...

Eddie sa...

Kul!