söndag 19 juli 2009

Fyra cheesburgare på Mc Donalds till frukost. Satt på trappan och åt och förfasades över regnet som förvandlar Karlsbergsvägen till en flod som mynnar på Filipstadsvägen.

Slipade lite spackel i badrummet och lade på ett nytt lager. Lommade sedan in i sovrummet som blivit så svårt att närma sig på sista tiden. Jag skulle vilja ha kunnigt sällskap när jag pysslade med väggarna där. Jag har så mycket frågor om saker och ting och vågar inte riktigt chansa. Målade i alla fall dörrbladet till vinden en gång till.

Gick ner och satta mig i elektronikverkstaden för att demontera lite komponenter från en del kretskort jag har liggande. Det är rogivande att få lite lödrök i näsan.

Jag har köpt ett isärplockat rörslutsteg från 1972 som ska monteras i en ny låda. Jag gör också ett bildreportage om detta på ett hifi-forum.

Här finns bildreportaget:
http://www.hififorum.nu/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75339

Idag kom lilla Felix till mig igen och vi började genast bygga LEGO. Nu har jag längtat alldeles väldigt efter den lilla människan. Äventyr väntar denna vecka. På tisdag åker vi till Stockholm för att gå på Gröna Lund och Cosmonova. Det blir kanske som vanlig ändå. Att Felix största behållning av resan är att få bo på hotell med pappa.

Nu sover min nybadade lilla pudding i sin säng och jag tar också kvällen snart.
Är inne i en läsperiod och just nu läser jag Paul Auster - Illusionernas bok.

2 kommentarer:

FrkLugn sa...

Haha! Det är nästan komiskt ... Broder T, kids och Frk Lugn följer era spår och intar huvudstaden med Grönan och Cosmonova på ons-tor. Anar nästan att du också nappat på Statoils sommarerbjudande.

I så fall, inga rock´n roll-fasoner så vi får bo i ett sönderslaget hotellrum vid Globen.

Eddie sa...

Inget Statoilerbjudande här inte. Allt planerat på eget bevåg. Bor i Bromma...