onsdag 22 juli 2009

Stockholm dag 2

Vaknade kl 8 och gick ner och åt en helt ok hotellfrukost. Vi checkade ut kl 10 och påbörjade buss- och tunnelbaneresan till Naturhistoriska och Cosmonova. Det blev ganska gott om tid att titta på utställningarna i muséet också. Det hade jag iofs inte riktigt räknat med men Felix var imponerad. Sedan var det film på Cosmonova. Det tog ett litet tag innan man vande sig att se på film med 3-d-glasögon. Filmen var jättehäftig och vi var båda nöjda.

Här står han. Den sköra lilla killen i storstadens vimmel.

Vi åkte tillbaka till city och klev av vid Östermalmstorg. Gick sedan till en leksaksaffär i Gallerian och köpte en liten LEGO-byggsats inför hemresan. Efter en medioker hamburgare klev vi ombord på tåget hem. Ganska skönt att det var över och att man skulle hem till stillheten igen. Felix byggde ihop sin byggsats direkt och lekte med denna. Vi hade trevligt resesällsap och det gick över styr för sociala Felix. Han blev plötsligt överaktiv och härjade som aldrig förr med både mig och resesällskapet.
Väl hemma, återupptog Felix lekandet med LEGO och pappa kunde sjunka ner med en iskall pilsner. Undrar jag när han ska somna ikväll...

2 kommentarer:

Unknown sa...

Ni verkar ha haft en lyckad resa, synd bara med regnet dag ett.
Mvh Sarah

Eddie sa...

Det var helbra! Falix var stundtals så lycklig att han skrek rakt ut!