torsdag 9 juli 2009

Sorgligt väder...
Det har regnat oavbrutet hela dagen och det är inte lätt att erbjuda en sexåring en meningsfull sommarlovsdag då. Vi har väl uträttat några ärenden, åkt lite bil hit och dit och tittat på film. Stackars de som är på bluesfestivalen i Åmål om vädret är likadant där.

Jag fick i alla fall min kilt idag och den är bekväm att vara i. Till veckan ska jag prova den under kroppsarbete. Jag tror på idén faktiskt.

Fick också förslag från FANN VA-teknik idag. De har tittat på förutsättningarna att anlägga ett enskilt avlopp vid mitt kapell. Jag har beskrivit förutsättningarna och de har skickat förslag på möjlig lösning. Jag ska prata med grävaren om saken innan jag lämnar in det till min kollega på kommunen för bedömning och tillsåndsgivning.

På måndag ska jag ringa en bergborrare för att få pris på borrning efter dricksvatten också. Den grävda brunnen som jag pumpar ur ibland verkar inte duga. Det luktar järn av vattnet när det kommer ur slangen.

2 kommentarer:

FrkLugn sa...

Det måste vara lite tråkväder ibland för att man ska uppskatta finvädret till fullo.

Synd att du inte ska till Åmål. Du har väl svårt att slita dig från pilten och kilten antar jag ...

Jag och kompisen åker i morrn fm. Och jo, brorsan också men han stannar en dag medan vi är kvar till sön. Ska jobba i baren i år igen.

Eddie sa...

Sitter och dricker en Bloody-Mary, iförd endast kilt nu faktiskt.

Om du känner igen min kompis Jörgen från bilder på bloggen kan du hälsa honom från mig. Han är också där tills söndag.

Ha det jättekul och hoppas vädret blir bättre! Jag kommer ett annat år.