söndag 5 juli 2009

Kokade en god soppa igår och åt mig riktigt mätt. Åkte sedan till en tjej i Karlskoga som också har ett kapell. Det var jätteroligt att se. Hennes är mycket större än mitt och ser mera ut som ett kapell. Det var mycket arbete kvar på det kapellet också.
Åkte sedan hem och satte mig och drack två öl och lyssnade på musik. Gjorde en "het" Bloody-Mary också. Lade mig och läste kl 22 och somnade som en stock.

Gjorde ett litet ryck i kapellet idag. Jag har svårt att finna den rätta inspirationen. Slipade den spacklade dörren och ansåg mig nöjd. Vände på den och grundmålade andra sidan. Sedan gick jag och satte mig igen. Blev så sittandes en stund och åkte sedan hem.
Fick Felix tillbaka i eftermiddag och nu ska vi vara lediga tillsammans en hel vecka. Det innebär att det inte blir så mycket kapell denna vecka heller. Det blir destå mera papparoll och det är jättemysigt. Hoppas bara det går att bada någon av dagarna. Vi inleder nog ledigheten med att åka till Karlstad imorgon.

Har lagt upp den näst sista dagen i New York-dagboken ikväll. Klicka på länken till höger.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Håller med om att det är MYCKET kvar att göra på mitt kapell! :-) Har, som jag berättade igår, inte bråttom så det gör inget att det finns en del att göra... Kommer förbi och tittar på ditt hus snart!

/Charlotta

Eddie sa...

Du är välkommen!