tisdag 14 juli 2009

Snickaren var på plats kl 10 och hade redan dragit igång när jag kom. Före det hade jag haft en bergsborrare på plats i kapellet och vi kom överens om att han skulle få borra ett hål för dricksvatten. Då var vattenfrågan ett steg närmare en lösning i alla fall.
Snickaren hade redan borrat ett hål genom väggen för PAX-fläkten när jag kom. Vi kaklade färdigt badrummet och fogade sedan. Jag har haft ganska mycket gäster under dagen och ett antal rundturer har genomförts. Kul!
Här är då duschhörnan. Det blev ju så jättebra!

Vi satte dit toastol och handfat också och borrade hål för inkommande vatten. Och det lila golvet! Mmmmmmmm!
Jag borrade också hål för tillluftsventil i sovrummet. Det är inte lätt att ta upp hål i väggar med stora hålsågar. Det hugger och har sig och det nästan drar borrmaskinen ur händerna på en. Det vred sönder skinnet på mig i handflatan t o m. Jag kom ändå igenom till slut.

Ikväll ska jag beställa lite rördelar till avloppet på Internet. Jag ska också beställa blandare till handfatet, handdukstork och dusch o s v.

4 kommentarer:

FrkLugn sa...

Ser att flitens lampa lyst som värsta solen över kapellet. Vad händig du är.
En annan kommr inte längre än till att glo på kakel. Det stora utbudet får mig att bli så ambivalent att mitt dassprojekt förblir ogjort.

Får nog kika förbi för att få lite inspiration.

Eddie sa...

Kom du bara! Jag är där hela veckan om det passar dig.

FrkLugn sa...

Det är ju finväder nu så jag kan bränna iväg på hojen efter jobbet idag eller i morrn.
Hittade din epost så jag hör av mig och får en vägbeskrivning. Brorsan är till Västerås på Deep Purple så han kan nog inte vara stigfinnare.

Eddie sa...

Maila mig så får du telefonnumret.

Så här hittar man till kapellet om man kommer från Örebrohållet:

När du kommer till Kristinehamn är det den andra avfarten som gäller, d v s den mot Filipstad.

Kör sedan väg 26 mot Filipstad uppför en lång seg uppförsbacke.

Väl uppe på krönet av backen, var på din vakt! Efter några hundra meter går en väg in till höger där det står Kristinehamns golfbana. Kör in där.

Fortsätt den vägen rakt fram. Du passerar några hus som ligger på din högra sida. Sedan en väg till vänster som leder till själva golfbanan. Passera den vägen och fortsätt bara rakt fram.

Du åker då genom ett skogsparti och när bebyggelsen börjar igen står kapellet där i all sin prakt som första hus på höger sida.

En röd Ford Mondeo combi står parkerad utanför.