måndag 6 juli 2009

En misslyckad dag i Karlstad.

Felix och jag åkte dit i morse och huvudsyftet med resan var ett besök på Leklandet. Vi inledde med en sväng ut på Våxnäs. Jag tittade på arbetskläder. Har märkt att det till viss del går att "köpa" inspiration genom att införskaffa bekväma arbetskläder. Jag köpte en kilt. Tyvärr får jag den inte förrän till helgen. Det ska bli intressant att arbeta i kilt. Givetvis är min tanke att spara in på tvätt då man tydligen inte bär kalsonger under den sortens plagg.
Vi fortsatte till Leklandet där Felix köpte en liten LEGO-byggsats för 29:-. Vi köpte också en liten surfbräda för stranden i sommar.
Därefter till Bergvik. Jag ville kolla på en ny bärbar dator. Hittade väl någon modell som kunde passa men slog inte till. Vi åt pizza och drog vidare till Leklandet. Vid det laget spöregnade det. Parkerade och lade i 20:- och när vi kom fram till entrén var det stängt. Stängt måndag och tisdag. Buhhh!!!!!!

Åkte hem och softade och byggde LEGO.

Felix sover nu och jag sitter och lyssnar på två nya skivor som damp ner från Holland idag med den holländska gruppen Focus; Focus 8 och Focus 9. De låter precis som Focus en gång lät i början av 70-talet. Dessa två skivor är senare produktioner där originalgitarristen saknas.

Det låter verkligen lika bra ändå!

4 kommentarer:

Therese sa...

Hej hopp. Vi har inte besökt det där leklandet än, men det vi ska nog testa det någon regnig dag. men inte måndagar o tisdagar alltså? Är det alltid stängt då?

I morn drar jag o Wincent till Stockholm. Vi ska hoppa runt o bo hos nära o kära och bara vara ett med storstadspulsen ett tag.

Ha det bra.

Eddie sa...

Träffade Gus idag och vi gör sällskap till Leklandet imorgon.

Anders sa...

Man överlever utan Ackerman.

Eddie sa...

Man gör faktiskt det!