onsdag 29 juli 2009

Slappardag i kapellet. Ledbruten sedan gårdagens skorstensrivning. Det enda vettiga jag gjorde var att köra bort de nedkastade tegelstenarna från gräsmattan i den nya skottkärran. Jag försökte dra ner Jörgen i sysslolösheten också men lyckades inte då han var ivrig att pyssla med elektroniken. Jag fick i alla fall med honom i ett försök att åka upp och fika hos en bloggföljande man som bor i en stuga några kilometer upp i skogen. Där var det dock ingen hemma.
Vi enades om att det ändå var dags för lunch så vi åkte och åt dagens. På väg från matstället fick jag för mig att jag kanske borde byta bil. -Kör in här då, sa Jörgen och pekade på en bilfirma.
Så skedde och jag blev förtjust i en silverfärgad vagn som stod där. Bilhandlaren inspekterade och provkörde min bil först. Det kunde bara bli tal om ett inbyte om det överhuvudtaget skulle kunna bli affär för min del. Jag provkörde den silverfärgade. Vi lyckades också komma överens om en rimlig mellanskillnad.
Så därför åker jag nu omkring i en silverfärgad SAAB 9-5 istället för en röd Ford Mondeo.
Jag åkte sedan hem för att sätta mig och dricka folköl. Dels som tröst för min oförmåga att vara flitig när jag ändå är ledig och dels för att fira bilaffären.
Jag orkade två burkar öl sedan tröttnade jag.

3 kommentarer:

FrkLugn sa...

Här spontan-shoppas det! Komma hem med en Saab, bara så där. Haha!

Eddie sa...

Inga fel! Spontan-shopping är skönt!

Anders sa...

Måste vara svenskt rekord i impulsköp. Grattis och hoppas du blir nöjd med Silverpilen.