tisdag 9 mars 2010

Felix rum gick ikväll in i färdigställandefasen.
En "före" bild. Den stängda dörren i bild leder ut på en stor vind ovanför prediksalen. När jag börjar med vardagsrummet (prediksalen) ska jag höja taket från 3,90 m till 5,20 m. Då kommer denna dörr leda ut till ett sovloft där jag ska sova. Sovloftet kommer att bli som en balkong ut över vardagsrummet.
Nu är fondvägg uppe. Konstig färg i detta ljus. Den ser inte ut så i verkligheten.
Detta glädjefoto ger mer rättvisa åt färgen.

Det är svårt att ge färger rättvisa med fotografering med blixt, den saken är klar. Väggen jag håller handen mot är i alla fall grön...

Imorgon är det Tokholm som gäller igen och sedan är det Felixdagar som vanligt. Vi tapetserade endast dessa två väggar och det tog ca 4 timmar. Till helgen återupptar jag arbetet i hallen igen. Felix rum tapetserar jag färdigt i början av nästa vecka. Min kollega lovade att hjälpa mig då igen och det underlättar jättamycket om man är två.


Svamp visade sig vara ett mycket användbart hjälpmedel när det gällde att få bort överflödigt tapetklister på de nysatta tapeterna.

Det blev lite oroväckande bubblor på sina ställen men det sägs att de försvinner när tapeterna torkat ordentligt. Vi får väl hoppas på det.

1 kommentar:

Therese sa...

Grattis! Det rör verkligen på sig nu. Jättekul att se och läsa.