söndag 14 mars 2010

Igår var jag uppe i kapellet och blev bara sittandes på trappan och njöt av vårsolen. Jag skottade också fram en gång till fågelbordet för att kunna fylla på solrosfrön nu när vårfåglarna kommer och har svårt att hitta mat. Jag har inte haft några fåglar alls i vinter och jag förstår inte riktigt varför. Det verkar som om dom inte hittat mina läckra frön. De är nog nere i villaområdet där flera människor matar kanske. Jag spacklade i alla fall lite planlöst innan jag åkte hem för dagen.

Det var meningen att det skulle blivit heldag i kapellet idag men det blev lite si och så med det. Jag tänkte ta igen min lättjefulla lördag men så blev det inte. Jag och Jörgen åkte till Karlskoga och tillbringade dagen hos vår goda vän Bo Hansson. Vi åt indiskt och diskuterade framtida musikprojekt. Väl tillbaka i kapellet tog jag och grundmålade lite hyllplan i ett utrymme i hallen.

Jag har lite dåligt med utrymme för klädförvaring och detta ska bli en liten garderobsmyg med draperi framför. Imorgon blir det fortsatt tapetsering och kollega B kommer och hjälper mig.

Jag kan också avslöja att det är ett stort projekt på gång i prediksalen. Projektet kommer att påbörjas under våren och löpa sommaren och hösten 2010 till att börja med. Det har inte alls med kapellet som sådant att göra och inte heller med husrenovering. Det har med tillverkning att göra. Givetvis kommer projektet att presenteras här på kapellbloggen i sinom tid. Jag är mycket glad att få vara delaktig på ett hörn i detta projekt. Det kommer att innebära en hel del arbete och slit men det ska bli jätteroligt (som om jag inte har nog att göra ändå).

2 kommentarer:

Anonym sa...

Glöm inte att lämna lite dansplats åt Molle o mig bara;) (I prediksalen alltså)
Ilona

Eddie sa...

Det ska alltid finnas plats för dansande damer i kapellet. Det är något som jag är mycket mån om.