fredag 5 mars 2010

Idag fyller min lilla stora Felix 7 år. Kalaset hölls hemma hos hans mor och hennes släkt och hans farmor var där. Han fick jättemycket Lego och det är det han önskat mest. Grabben hade en riktig höjdardag. Imorgon förmiddag ska här byggas Lego då en del av presenterna fick följa med hit. Nu sover han. Han som har så mycket underbar barnenergi på dagen återhämtar sig nu. Tillsammans med sina fyra gossedjur ligger han i sin mjuka pyamas under sitt lilla täcke.
Vad månde det bliva av honom i framtiden tro? Man får hoppas att man själv får vara med så länge som möjligt här i jordelivet för att följa hans utveckling och framtid. Han är mig otroligt kär.

Ikväll sitter jag i soffan och har "På spåret" på i bakgrunden. Jag ska snart sätta mig och översätta ett stycke ur en bok. När jag åker till New York, och framför allt till Macon i Georgia, ska jag skildra en del platser som varit viktiga i rockgruppen Allman Brothers historia. För att slippa sitta där och översätta händelser som skett så gör jag det redan nu. Jag vet ju redan nu vilka platser i Macon jag ska besöka och för att öka läsvärdet när jag bloggar därifrån, ser jag till att ha händelserna nedskrivna redan i förhand. Händelserna kommer då att kompletteras med bilder som jag tar på plats. Jag översätter historierna ur en bok som heter "Midnight Riders, the story of the Allman Brothers Band".

Först på söndag fortsätter min strävan i kapellet. Då ska jag måla murstocken vit en gång till och också måla golvsocklar en första gång. Jag kanske t o m smyger igång lite med hallen på övervåningen. Jag ser ett slut på övervåningen tycker jag. När jag är klar uppe börjar jag med apparatrum/tvättstuga på nedervåningen. Det ser jag verkligen fram emot eftersom det rummet är en förutsättning för att jag ska kunna dra in vatten, dra ut avlopp och installera värmekälla i huset. Först när det rummet är klart kan jag börja planera inflyttning och försäljning av lägenhet.

Just idag är det två månader kvar till årets New Yorkresa.

1 kommentar:

Therese sa...

Hälsa och gratta från mig och barnen.