måndag 1 november 2010

Åkte till lägenheten och fyllde bilen med bananlådor med böcker. Sedan upp till kapellet och började med att skruva isär en gammal rörbestyckad radiovågsanalysator.
Den är full av komponenter som mycket väl kan återanvändas i någon annan apparat. Per och Johan var på besök och pratade elektronik. Jörgen reparerade en gammal gitarrförstärkare åt en kille. Han lyckade som vanligt att få ordning på apparaten. Här provspelas den. Så här kan det se ut när Jörgen kopplar inför provlyssning. Inte så snyggt kanske.

Det kommer att hända en del denna vecka i kapellet. På onsdag kommer sotaren för att provtrycka murstocken. På torsdag kommer Värmlands Folkblad för att göra reportage om kapellet. På fredag ska jag ner med lägenhetsnyckeln till mäklaren. Det ska bli visning av den i början av nästa vecka. Fyra intresserade finns tydligen.
Jag är pappaledig onsdag t o m fredag och ska försöka få lite gjort här och i lägenheten tillsammans med Felix. Någon av dagarna ska vi ta en utflykt till Värmlands museum i Karlstad också där man tydligen byggt upp en liten stad i Lego.

Inga kommentarer: