måndag 22 november 2010

Sitter med ett tungt dokument på jobbet och det kommer antagligen ta hela dagen imorgon också. Jag fullkomligt älskar tunga dokument. Det är då jag trivs som bäst på mitt arbete. Jag tycker mycket om att skriva och formulera mina skrivelser tills de blir tillräckligt bra. Till min hjälp finns en kritisk kollega som gärna använder rödpenna. Det är tur att hon finns annars skulle jag nog sitta och skriva i all oändlighet innan jag blir nöjd.

Efter jobbet åkte jag till lägenheten och hämtade en blöt tvätt.
Jag monterade upp ett torkställ provisoriskt så jag kan torka tvätt här i kapellet. I lägenheten finns inget kvar att hänga tvätt på. Sedan tog jag bort gjutformen runt den lilla klacken. Jag kletade på fuktspärr runt den lilla konstruktionen.
Nu får det torka till imorgon då ytterligare ett skikt ska kletas på. Då med vävremsor för att förstärka skarven mellan horisontell och vertikal yta.

I kväll ska jag googla lite på hur man tar backup på sin blogg. Jag har ju min blogg som en jätteviktig dagbok för mig själv. det är fantastiskt kul för mig att titta tillbaka i bloggen och minnas allt slit, mot- och medgångar. Det känns som om jag inte råder över platsen den är lagrad på och det vore katastrof om allt jag skrivit försvann. Jag har ju skrivit nästan varje dag i två år.

Molly fick ett halsband idag med reflex inför hennes kommande äventyr utomhus. Hon trivs väl inte jättebra med halsbandet hittills.

Inga kommentarer: