torsdag 11 november 2010

Idag var det en stor artikel i VF om kapellet. Hela mittuppslaget tog det upp och när jag lästa artikeln tyckte jag den var bra men jag tyckte också att den handlade om en konstig kuf som lever i det förgångna. Jag gör nog det men jag lever också så mycket för min dröm och min framtid att få det fint i kapellet och kunna lyssna på ljuvlig musik i prediksalen.
Förhoppningsvis får jag en pdf-fil från tidningen så jag kan lägga ut artikeln i bloggen.

Har fått veckans akupunkturnålar isatta i min ömmande punkt på skuldran. I kväll ska Felix få köra "piggboll" på det onda stället igen. Katterna syns inte till. I morse gick Siv omkring och utforskade stället och Molly låg hos Felix i soffan och han fick klappa henne. Så fort jag vaknade slank de under säng och soffa för att sedan hålla sig gömda tills vi åkte. När vi kom hem i kväll försvann dom igen.

Konstigt. Siv som i går nästan var kavat har idag blivit jätteblyg igen. Molly som var mera framåt när vi var och hälsade på henne i den förra bostaden har bara visat sig för mig en gång.

Idag ringde en man som undrade om jag även hade en varpa när jag hade så många vävstolar. Jag googlade på varpa och fick fram en del bilder. Jag hade inte sett något sådant här i kapellet men jag bjöd in han och hans hustru att komma och titta på andra vävrelaterade prylar. De var här nyss men hittade inget av intresse.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Eddie!
Varför finns inte reportaget med på VFs hemsida?

Mvh / Mattias

Eddie sa...

Jag tror det kommer men med några dagars fördröjning. Annars hoppas jag få det som pdf inom kort.