fredag 5 november 2010

Felix och jag fikade nere på mitt jobb kl 9 i morse för att få träffa kollega Britt efter hennes indienresa. Vi tankade sedan bilen, köpte en varsin croissant på Statoil och drog iväg till Karlstad. Vi gick in på Värmlands museum och tittade på en utställning med lite teknikinriktning som de har nu. Tyvärr fungerade inte alla experiment som vanligt på sådana här ställen. Jag tycker det är jättedåligt att inte experimentstationerna underhålls så man kan få prova på de olika fysikförsöken.
En Legostad var uppbyggd och den var jättefin. Det var oklart hur dess rörliga delar fungerade tyvärr. Vacker var den i alla fall. Vi gick i genom hela muséet och hittade en del roliga saker att titta på.

Sedan åkte vi till Bergvik. Köpte en kattlåda, kattsand och en snöskyffel. Vi käkade på MAX i vanlig ordning. Därefter IKEA för att köpa några lådor till Felix Lego. Jag köpte också besticklådor eftersom den jag hade i lägenheten inte passar här. Hittade lite annat krafs också förstås.

På hemvägen åkte vi förbi lägenheten där katterna nu bor. Vi tänkte se om någon av dem satt i fönstret. Och där satt lilla Siv och tittade ut. Hon skulle bara veta att hon bor i ett kapell om mindre än en vecka.

Felix har fått renbäddat med nya lakan från Ikea i kväll och nu sitter vi och tittar på "Sagan om de två tornen". Felix har beställt Hönökaka med ost, majonäs och Aromat till kvällsmat. Det åt jag när jag var liten och jag lär honom allt jag kan.

2 kommentarer:

Therese sa...

Hej jaså ni var förbi och kikade. Ja, fönstret är en favoritplats för båda. Molly orkar inte upp i fönstret just nu. Hon mår inte så bra efter kastreringen. Hon är hängig ännu och kräktes i dag. Hon ligger mest under ett täcke och sover. Jag hoppas hon blir piggare snart.

Eddie sa...

Usch då! Stackars Molly! VI får hoppas hon repar sig som du skrev.