torsdag 4 november 2010

Felix och jag väntade in journalisten från Värmlands Folkblad (VF) och hon kom punktligt kl 10. Hon hade också med sig en fotograf. De var här i en och en halv timme och ville se och fotografera allt. Vi pratade mycket musik och tider som varit. Vilka artister man skulle velat sett och t o m när man helst skulle velat vara född för att haft chansen att se t ex Jimi Hendrix i Mariebergsskogen. Jag ser fram emot reportaget som ska komma nästa vecka.

Vi åkte ner och käkade nacostallrik och sedan skulle jag till sjukgymnast för att få min onda axel undersökt. Jag har haft ont i höger axel sedan minst ett år tillbaka och jag härleder detta till dåliga laptopvanor. Jag halvligger i soffan och skriver mina blogginlägg och surfar och jag tror det är det som är felet. Idag fick jag akupunktur hos företagshälsovården.

Vi åkte iväg och hämtade polaren Per som skulle hjälpa mig att köra ett lass till tippen. Vi åkte och lånade hans pappas släpkärra och fyllde den med diverse skräp. Sedan till tippen med detta också åter till kapellet för att köra ner alla pantburkar och flaskor och få pant för det. Ca 250 kr blev det som genast omsattes i två sexpack med folköl och ett paket bredbar leverpastej till Felix. Drygt en hundralapp åkte ner i bakfickan också.

Nu tittar Felix och jag på "Sagan om ringen" och Per och Jörgen försöker få igång en dator nere i elektronikverkstaden.

3 kommentarer:

Lars G sa...

OK, det var inte i Mariebergsskogen, men väl i Stockholms Konserthus, som jag såg Jimi Hendrdix & Experience 1969. Här finns faktiskt en lång version av Red House från denna konsert.

http://www.youtube.com/watch?v=7TZeCntatHQ

Lars G

Eddie sa...

Retsticka!

Jag tittade på klippet och det är ju alldeles underbart!

NAGS sa...

Hoppas du kan fota av och lägga upp den kommande VF-artikeln också!