söndag 28 november 2010

Ölade till igår och njöt av musik. Sedan gjorde jag mat och blev alldeles jättetrött efter jag ätit. Det bar sig inte bättre än att jag slumrade till i soffan men väcktes ganska snart av telefonen. Efter telefonsamtalet var jag pigg. Klockan var runt 21 och jag lade mig och läste min grymma bok till kl 0:30.

Jag vaknade redan kl 8 i morse och låg och läste igen till kl 11. Jörgen och jag åkte och åt frukost på Com In i vanlig söndagsordning. Sedan till Coop för att handla lite.

Nu har jag möblerat om lite för att få en bättre musikupplevelse när jag lyssnar här på övervåningen.
Tidigare har jag haft högtalarna uppställda och spelat i rummets längdriktning. En högtalare har förut stått till vänster om dörröppningen i bilden ovan. Det har inte varit optimalt eftersom soffan står längs ena långväggen. Optimal lyssningsplats var då i sängen.
Nu spelar jag från långvägg till långvägg istället och får underbart stereoljud när jag sitter i soffan. Så ska det vara givetvis. Nu ska jag bara flytta hyllan med TV:n en liten bit till höger så är jag nöjd sedan.

I kväll kör jag Santana för hela slanten och det är helt fantastiskt underbart. Thé och kvällsmacka till tonerna av Carlos smäktande gitarr.

Helgen har varit bra trots att jag stundtals känt mig ensam och övergiven. Jag har fått ganska mycket pyssel gjort och känner mig nöjd.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Eddie!
Var tog Bestlorna vägen?
MVH
Kludden

Eddie sa...

Bestlorna får inte plats i nuvarande möblering och rum. Än så länge står de kvar i min osålda lägenhet men ska snart fraktas till kapellet för magasinering tills prediksalen är färdigställd.

Njord låter också väldigt bra. Dessa är i originalutförande med den gamla typen av element och delningsfilter. Faktum är att mitt par ingick bland de första tio paren som tillverkades. Köpta för 800 kr på Blocket och fraktade från Norrland med Bussgods för ytterligare 800 kr. Två av elementen hade gått sönder i frakten men nya (gamla) fanns att köpa av Bo på Rauna.