tisdag 16 november 2010

Nu går artikeln i Värmlands Folkblad att läsa på nätet. Observera att man får upp fler bilder om man klickar på siffrorna ovanför det visade fotot.

Artikeln finns här.

8 kommentarer:

Miss Gillette sa...

Det var väl bra! Och fotografen var begåvad också -- allihop var bra och några rent lysande. Grattis! Det är nästan så man får lust att rusta ett kapell själv bara för att få medietäckning ... ;-)

Sign. "Linslusen"

Eddie sa...

Gör det Miss Gillette! Uppmärksamhet får man, den saken är klar. Det borde vara fler som får ta del av dina tankar.

Annelie sa...

Ur artikeln:
– Jag ska ha en trappa från prediksalen, kanske en spiraltrappa. Eller varför inte en stång som brandmännen har? Jag är ju singel och kan göra som jag vill.

Hhrrmm...

Snacka om kontaktannons, på tal om mediatäckning : )

Vore säkert snitsigt med en stång hörru - det skulle vara särskilt intressant att höra hur kapellmästarn egentligen tänkt ta sig uppför den =D

Miss Gillette sa...

annelie: Haha, stången tänkte jag inte på när jag läste reportaget, men du har rätt: det är en lite väääl freudiansk symbol kanske. *garvar* Men hade man en skulle man bli grymt vältränad.

Eddie sa...

Hi, hi Annelie! Kontaktannons i all ära men när jag själv läste artikeln tyckte jag den handlade om någon sorts konstig kuf som levde i det förgångna. Så är det ju inte som tur är. Jag får ju tyvärr inget napp ändå efter artikeln.

Stången skulle vara ett komplement till trappan förstås. Jag har också funderat på att bygga en hiss av en telfer och ha predikstolen som hisskorg.

Eddie sa...

Miss Gillette: Jag har förstått att det är bra träning att stå på golvet och åma sig runt en stång. Jag kanske ska köpa tangakalsonger och uppträda på golvet runt stången till pumpande musik. Färgglada spotlights och discokula i taket känns rätt då också. ;-)

Miss Gillette sa...

eddie: Nu börjar det låta bra! Jag är ju mer disco än Zappa och dansa får man på tok för lite till vilken musik som helst, så du kan väl köra en så att säga musikekumenisk stil i kapellet?

Eddie sa...

Det kommer att bli mycket musik i kapellet i alla former. Jag har ju en scen...