måndag 3 maj 2010

Nu är det hektiskt inför resan. Ska börja packa lite ikväll och ladda alla laddbara prylar som ska med. Imorgon ska jag till Tokholm igen också så det blir en lång arbetsdag.

Idag har min kära kollega BC och jag tapetserat klart övervåningen. Jag minns att jag avskydde Easy-up tapeterna i början men nu vet jag vad felet var. Det var kvaliteten som var skillnaden. Idag tapetserade vi med dyr-tapeter. De förra var Coops jävla skit-tapeter och det köper jag aldrig mer. Jag misstänkte att det skulle vara skillnad i kvalitet men jag föll för kulören på Coop-tapeterna. Hädanefter blir det inget annat än dyr-tapeter.

Diket runt min tomt är klart också men man har redan försökt att börja gena i kröken. Bilar har t o m varit nere och kört lite i diket. Jag hägnade in mitt revir med bockar och reflexband idag så mitt dike får utvecklas som det ska ifred.

Ska åka upp till kapellet imorgon och ta lite bilder på det färdiga resultatet. Det blev lite för mörkt idag för att kunna fotografera i dagsljus. Kommer hem kl 19:18 imorgon så det kanske är för mörkt då också.

Inga kommentarer: