lördag 27 december 2008

Här står det inte still, även om det inte bloggas!

Igår fortsatte jag att gipsa lite men det gick dåligt och jag ansåg att det var fel dag att gipsa. Jag slipade spackel på dörren istället och spacklade en gång till.

Det blir ju inte så jätteroliga bilder på en gipsad vägg, men ändå...

Idag tänte jag köra ett lass till tippen. Jag lastade kärran och drog iväg men när jag kom dit var det stängt. Detta trots att det framgick på kommunens hemsida att det skulle varit öppet. Jag fick dra tillbaka lasset igen och försöka på måndag istället.


Snickaren tycker att jag kör halvfulla lass och borde alltså lasta mer. Det här kan väl räcka tycker jag.

Jag fortsatte att gipsa och idag gick det bättre. Jag gipsade klart inne i badrummet förutom en liten vägg där jag ska ta ur för infällda eluttag. Det tänkte jag spara till imorgon. Jag slipade och målade badrumsdörren med första lagret färdigfärg också . Tonad vit som vanligt till innesnickerier.

Oj, vad vackert det blir.

Jag får passa på att måla nu de sista dagarna av 2008. Fr o m 1 januari ska jag "säkra ner" huset och då kan jag inte köra värmefläkten som sitter i prediksalen. Det sitter 25 Amperesäkringar i centralen nu men de ska bytas mot 16. Jag kommer ju inte att köra de effektslukande snickerimaskinerna ändå och det blir billigare med mindre säkring.

Nu sitter jag i soffhörnet och bloggar igen. Tar en pilsner och tänker på ditt och datt. Ikväll spelar jag cd-skivor då min vinylspelare får för sig att förmedla "smällar" av statisk elektricitet när det är minusgrader ute. Riktigt otäcka smällar blir det. Precis som om någon sticker hål i en ballong. Det är ju det sista man vill höra när man sitter och njuter av musik.

Det blir engelsk proggmusik ikväll också i form av Colosseum och Camel. Riktigt härligt 70-tal.

Inga kommentarer: