onsdag 31 december 2008

Idag har jag lastat ett lass på släpkärran igen. Den ska gå till tippen när de öppnar nästa gång. Jag har nog två eller tre lass kvar innan det blir tomt utanför kapellet.

Snickaren med sin Carina var och hälsade på idag. De hade med sig en nyårsgåva till mig också. En sexpack folköl och en påse chilinötter. Det var den finaste present jag kunde tänka mig.

En av mina blivande "grannar", Martin, var på besök idag också. Det har varit full rulle som ni förstår. Jörgen har också varit hos mig nästan hela dagen. Han håller ju på med sitt uppe i elektronikverkstaden på övervåningen.

Jag har också slipat och målat taket i det blivande badrummet.

Det är väl inte så lätt att se att det är nymålat kanske. Vackert blir det i alla fall. Det blir vitt kakel runt om sedan också.

Denna dag är den sista som Missionsförsamlingen i Kristinehamn har någonting att göra med mitt kapell. Hittills har de stått för elen och försäkring. Imorgon ligger allt på mig. Ett nytt elavtal har jag tecknat och försäkring likaså. Allt lösöre som finns i kapellet tillfaller mig fr o m midnatt. Det kommer att innebära att jag får försöka sälja av lite saker som jag inte har någon glädje av och köra annat till tippen.

I detta nu, torkar färgen i badrumstaket och jag sitter i mitt soffhörn och har det gott.

Passar också på att önska läsare ett gott slut och ett gott nytt år. Ni kan se fram emot ett intensivt 2009 i kapellet.

Jag vill också passa på att hälsa besökare välkomna till kapellet på Filipstadsvägen 22 i Kristinehamn. Jag utlovar en rundtur i kapellverkligheten och en kaffetår kanske.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Gott nytt år!

Unknown sa...

Ha ett riktigt gott nytt år med massa av nya projekt:)