fredag 19 december 2008

Köpte olika sortes skruv idag och åkte upp till kapellet direkt efter jobbet. Jag började skapa utrymme i prediksalen för att få lite bättre svängrum när jag ska hantera reglar och skivor. Tro mig eller ej men det är trångt ändå. Jag måste få lite bättre ordning för att få ännu mera utrymme.

Sedan lyfte jag ur dörren som ska bli badrumsdörr och började slipa lite planlöst på den. Jag var så ivrig så jag for fram och tillbaka i hela kapellet och visste inte var jag skulle arbeta.

Sedan kom min kompis Jörgen och vi lyssnade på ett par låtar i en tillfälligt uppställd anläggning som låter jättebra. Vips så kom snickaren. Han skulle in till stan på julbord och passade då på att svänga förbi kapellet med med två sågar som jag behövde låna.

Han har bra idéer snickaren. Han går och tänker på mitt projekt och kommer med förslag på lösningar. Han föreslog att jag skulle ha ett dagsljusinsläpp i överkant av väggen jag bygger till badrummet. Först föreslog han glasbetong. Jag tände på idén direkt.

Väl i kapellet idag hittade han ett antal glasskivor som såg ut att använts som hyllplan i någon försäljningsdisk. De är tjocka och har en sorst blågrön ton. -De här kan du ju sätta in istället för glasbetong, sa han. Så får det troligen bli också.

Jag började regla upp lite för badrumsväggen men tänker fortsätta med det imorgon. Tog ändå en bild på de två första regelbitarna för att försäkra er om att det är på G. Mera bilder imorgon.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Den där Snickaren verkar vara en förträfflig filur. En sån skulle jag också vilja känna. Man kanske kan klona honom :-) Trevlig helg!

Eddie sa...

Jag säger detsamma! Jag skulle vilja ha flera av honom!

Trevlig helg själv!