måndag 8 februari 2021

Bokleverans

Det här är en syn jag fullkomligt älskar.

Paket innehållande en beställd bok. Bokens omslag, titel och lite informationstext har gjort att jag aktivt beställt denna trycksak.

Det blir spännande att se om den motsvarar mina förväntningar för sådana hinner jag ju få.

Så här närmar jag mig alltid saker jag är nyfiken på. Läser, läser och läser. Sätter in mig själv i en massa beskrivna sammanhang och känner efter om det passar mig. Jag brukar ju förverkliga mina drömmar och det är nog det som jag är mest nöjd med om någon skulle fråga mig vad det bästa jag gjort i hela mitt liv är.
Just nu har drömmen om ett liv under vinterhalvåret i Spanien tagit över drömmen om att åka till Prag. Ju mera jag sätter mig in i Spanien desto mer komplicerat blir det att förverkliga drömmen tyvärr. Men omöjligt är det absolut inte. Verkligen inte.

Om det skulle handla om att skaffa vinterboende där när man gått i pension, skulle jag inte tveka. Men att få arbeta de sista åren från ett boende i Spanien kanske inte blir så lätt. Mina insikter och överväganden kommer ändå slag i slag nu. Även om det inte funkar att arbeta därifrån i år så kanske det skulle fungera fr o m 2022.

Inga kommentarer: