fredag 5 februari 2021

Nedtonade drömmar

Idag har jag kommit lite mer till insikt. Jag är så van att förverkliga mina drömmar men den här gången är jag beroende av någon annan. Jag har inte vågat ta upp min dröm med min arbetsgivare. Jag varvar ner lite nu och lär mig mer om Andalusien och husbilar så länge. På en mera sansad nivå.

Det är så intressant att se vilka bieffekter pandemin får. Huspriserna stiger. Alla vill flytta ifrån lägenheter och köpa hus med hemmakontor och gräsmatta. De som har det så släpper inte sina hus. Huspriserna går upp. Jämtland är poppis. Där har efterfrågan ökat med 20 procent.

Nästan varje dag hör man om den nya framtiden och hur samhället kan komma att ändras. Det är verkligen roligt att få uppleva dessa omställningar. Omställningarna gynnar dessutom sådana som mig trivs när vi får vara ifred och slippa vara bland människor.

Jag tycker att min KOL är värre nu när det är så kallt ute. Jag håller mig inne. Den var -19 imorse. Jag får oftare andnöd så att jag nästan hinner att få lite panik. Jag klarar inte att uttala meningar till slut utan måste hämta andan. I och med att jag spelar in mina onlinemöten så både hör och ser jag hur ansträngt jag andas. Jag hoppas det blir lite bättre till våren.

Inga kommentarer: