fredag 30 juni 2023

Fylla

Jag var så full igår när jag bloggade så jag kunde knappt stava. Inlägget tog flera timmar. Egentligen hade jag planerat att skriva en massa annat men det blev bara en kort kvällsbeskrivning istället. Så blir det ibland härnere. Gick upp kl 07:11 och startade datorn. En kollega hade skrivit till mig kl 06:36 och jag svarade direkt när jag startat datorn.

Det låg en död kackerlacka innanför bakdörren. De som ska överleva allt, t o m kärnvapenkrig. Men här hade en gått in till mig och lagt sig och självdött.


Det ser heller inte ut som om "Kommunen" har varit här och sprutat. Då hade den gröna pricken på locket varit färskare. De markerar att de besprutat avloppsystemet genom att spraya en dutt grön färg på locken. 

Kent kom tillbaka idag och jag följde med honom till Carrefour i bilen och passade på att köpa toapapper och hushållspapper. Lite mera vin också. Sedan tog jag ett varv bland vitvarorna och kom på att jag kanske ska investera mina pengar som jag tjänat på min försäljning av lösöre. Men först var jag tvungen att mäta lite på de vitvarorna jag har.


Vi åt lunch på Carrefour först.

Sedan åkte jag hem och jobbade igen. Kl 17 målade jag ett varv till utomhus och sedan åkte jag till Carrefour och gick ett varv bland vitvarorna igen och beställde till slut en kyl och frys.


Fin tyckte jag och väldigt mycket plats inuti. Den jag har är trång och säkert kvar sedan lägenheten var ny.


Kylen.


Frysen.


Induktionshällen.

Kyl och frys var beställningsvara så jag får vänta till den 14 juli till det levereras. Då hinner jag "äta ur" kylskåpet så det inte blir så mycket kylvaror jag behöver flytta upp till Kent under tiden  medan det nya fått stått och vilat några timmar. De ska ju göra det innan man startar dem.

Inga kommentarer: