söndag 20 augusti 2023

Veckans mat

Söndag och ännu en vecka till ända. Idag vankade jag av och an i mitt utrymme som ska renoveras. Skrapade lite, gick till soffan, åt stadig frukost bestående av egentillverkad minestronesoppa och ostmackor.


Jag gjorde en rejäl laddning minestrone så jag har ett tag framöver.


I torsdags när Felix var här bjöd jag på kycklingpaella. Faktum är att hemmagjord paella blir bättre än de man får på restaurang. Dessutom skickade jag med honom två matlådor av denna och fick t o m en över till mig själv.

Det blir så att jag lagar ordentligt med mat ett par gånger i veckan och lever på matlådor från dessa tillfällen under resten av veckan. Nu när Felix börjat jobba igen behöver han också en ständig tillförsel av välfyllda lådor med ljuvlig mat.
Nu när han är igång och gymmar igen är den första frågan alltid: -Vad är det för protein? I denna paella är det kyckling och chorizo.

Jag ska försöka mig på att börja läsa böcker på läsplatta. Jag har varit motståndare till det men det kanske kan vara något ändå. Enligt Amazon får jag den på tisdag och det blir spännande att se hur det funkar. Jag ska låna någon e-bok från biblioteket för att testa. Jag hämtade brödkartonger på Maxi idag för att packa mina pappersböcker i till storloppisen om en månad.

Inga kommentarer: