torsdag 9 oktober 2008

Första festen.

Här ser man Jörgen i full färd med att spela skivor. Dagen till ära hade vi ställt upp ett par gamla rörförstärkare av märket Dynacord, Eminent. De fick spela cd-skivor genom ett par lånade PA-toppar.

Nu börjar det röra sig lite i kapellet. Det är nu i min ägo men jag har inte sökt lagfart än. I lördags hade jag och min kompis Jörgen lite fest. Vi tog några pilsner och lyssnade på musik i prediksalen.

Här kommer flera bilder inifrån kapellet.

Blivande kök med kamin (syns lite inmurad i väggen till höger).

Nuvarande kök på nedervåningen.

Nuvarande kök på övervåningen. Man ser även den övre hallen till vänster.

Ännu en bild från köket på övervåningen. Man har haft loppmarknader i huset och på bänken syns en låda med loppisfynd som blivit kvar. Min 5-årige son älskar att plocka i dessa hemliga lådor.

I sovrummet uppe har jag inrett en liten arbetsplats för min elektronikintresserade, fromme, kompis Jörgen. Här ska han (och jag) sitta och löda lite förstärkare och dylikt i vinter. Det får ju bli på stunder då jag inte ligger i krypgrunden och jagar hussvamp, förstås.

På söndag tänker jag börja bryta i huset. Jag ska gå ner under golvet i ett utrymme där jag senare eventuellt kommer att installera en pelletspanna. Jag har emellertid inte bestämt mig för uppvärmningssystem än.

Det kommer rivningsbilder när jag börjat.

Inga kommentarer: