torsdag 19 november 2009

Jag har varit dålig på att uppdatera min blogg på ett tag. Det händer mycket i mitt liv just nu som inte ännu kan delges min omvärld. Jag har heller egentligen inget annat att berätta. Lite bloggbart händer ju förstås.
Felix fick "Sprutan" igår och blev dålig av den. Han kräktes och var allmänt slak. Ikväll hände samma sak igen. Stackaren!
Jag har varit i Stockholm i två dagar på intressant möte i tjänsten. På kvällen gick vi ut och åt på en libanesisk restaurant, Hoummus. 14 varma och kalla rätter ställdes fram på bordet framför oss och det var underbart gott. Sedan gick jag på Fasching och såg en märklig grupp. En trio som hette "Stick men" spelade. Två triomedlemmar spelade på "Chapman sticks". Har aldrig sett instrumentet förut. Det var en rolig och annorlunda konsert och det spelades hård proggmusik. Två av medlemmarna kommer från gruppen "King Crimson".

8 kommentarer:

Therese sa...

Jag hörde att Felix ramlade av stolen i skolan i går. Mina grabbar sprutades också i går med värk i armen som enda men. Tycker Wincent ser lite blek och trött ut också. De fick vara hemma i dag för säkerhets skull.

Ha det bra o trevlig helg.

Eddie sa...

Ja, han svimmade. Hans mamma hämtade honom strax därefter och drog honom på cykel till hans morföräldrar. Han satt som en hösäck på pakethållaren och lutade sig över sadeln. Efter en stund sa han: -Nu är jag i alla fall vaccinerad mot svininfluensa.

FrkLugn sa...

Hmm, vilken cliffhanger du droppar! "Det händer saker i mitt liv som inte omvärlden för veta".

Fattar du hur du triggar igång alla oss som blir nyfikna? :-)

Den där grissprutan verkar ta musten ur både stora och små. Har hört många som är hemma med sina barn efter vaccineringen. Mina ska ta nästa vecka. Det är slut på vaccin denna vecka här.

Eddie sa...

Tja! Livets gång ställer sig ibland emellan vardagens rutinmässiga göromål. Kanske har jag fått en ny spänning i mitt liv... Något nytt som ska utforskas och utvecklas... Kanske av det motsatta könet...

Anders sa...

Spännande

Eddie sa...

Mycket spännande!

Ulf Karlsson sa...

Klart som f-n att det är en människa av motsatta könet! Vad skulle det annars vara? En alg, hussvamp eller kön av av det omotsatta??
Ang. vacc. Våra barn fick sprutan förra torsdagen o kände ingenting, så det varierar tydligen. Kul att det är Felix, 6 år, som fäller den mest vuxna kommentaren, "...nu är jag i alla fall vaccinerad..."

Eddie sa...

Det är ofta så att Felix, 6 år, fäller det bästa kommentaren.