torsdag 3 december 2009

Livet går sin gilla gång. Trodde jag åkt på svininfluensan igår då jag mådde illa hela dagen och var slak. Idag kändes det bättre igen. Jag har nio cd-skivor att börja lyssna på. Gjorde en beställning från cdon och det är alltid så roligt när paketen kommer. Lou Reed, Rory Gallhager, Jeff Beck, Weather report och The Who mm.

Felix och jag har busat i soffan ikväll. Det är en aktivitet som han verkligen älskar!

Som ni ser börjar killen bli stor och gör sig så smått av med mjölktänderna. Detta är tredje i ordningen och den andra framtanden är redan lös.

Jag skriver så sällan i min blogg nuförtiden och kan bara bortförklara detta med att min väg genom livet har korsats av en häftig och mystisk kvinna. Vi kanske ska gå hand i hand framåt i livet, hon och jag. Vi vet inget ännu men vi lär känna varandra just nu. Då kan man ju inte blogga om oväsentligheter, eller?

7 kommentarer:

Anonym sa...

Det är riktigt, du får blogga om väsentligheter istället!

Hälsar
SvenS

Eddie sa...

Ha,ha,ha!

Du är go du SvenS!

Therese sa...

Gratulerar till lite spänning och mystik i livet. Jag hoppas på en fortsatt vandring hand i hand och att det dyker upp LITE andra väsentligheter på vägen att blogga om :-)

Eddie sa...

Det lär det göra, Therese!
Har börjat få lust att ta tag i fortsättningen med renoveringen av övervåningen.

FrkLugn sa...

Det låter nice. Lycka till!

Eddie sa...

Vi får se om "Ankan" själv kommenterar det hela...

Unknown sa...

mmmmmmmm vad ska jag säga. Jo jag hoppas också att han får lite annan lust än den vi har för varandra så att enerigin för renoveringen strömmar till...Ankan