torsdag 17 december 2009

Nytatuerad! Den förra tatueringen jag gjorde föreställde en liten nyckelpiga med hatt och käpp. Det var på den tiden då nästan ingen jag kände tatuerade sig. Nyckelpigan hamnade på vänster axel och konstverket utfördes av en underlig kuf i en liten sunkig lokal i skumma kvarter i Göteborg i början av 80-talet. Som plåster på tatueringen satte han en grå-beige pappershanduk med vanlig genomskinlig tejp. Nu är det annorlunda.

Nu tatuerade jag mig här. Trevligt att kunna göra det i lilla Kristinehamn.


Ett lila peacemärke på vänster underarm. Idag täcks nygjorda tatueringar med en sorts plast som kan sitta där tills tatueringen läkt. Här har jag också på mig mina nya lila glasögon och min "Dame Edna-mask" hänger till höger om mig.
En närbild. Det blödde lite en stund efteråt.

Kan också meddela att jag och kvinnan jag tidigare nämnt, fortfarande går hand i hand genom denna stund på jorden.

7 kommentarer:

Therese sa...

Häftig!! Nån gång ska jag göra en 4:e tatuering men den ska vara BRA...jäkligt bra. Alla mina är tyvärr inte det. Jag kanske också gynna Kristinehamn nästa gång, annars funderar jag på Heidi Hay som bodde här i Krillhôlá för en tid sedan. Hon sägs vara väldigt duktig och agerar numera i Göteborg om hon är kvar där. Trevligt att läsa att kärleken håller i sig också. Ha det!

Eddie sa...

Vet inte var Heidi befinner sig nu. Träffade henne ibland när jag bodde i Göteborg och hon är känd för att vara väldigt duktig.

Min nya tatuering har givit mersmak och vi får väl se vad det kommer att innebära...

Kärleken går fint! Mycket spännande!

FrkLugn sa...

Fräckt som fan! Både gaddning och brillor.

Anders sa...

Det var värst. Bra val. Du ser smärt ut på bilden.

Eddie sa...

Hoppsan Anders vilka positiva tillmälen! Fast om jag ser så smärt ut vet jag inte... Jag är det inte i alla fall...

Unknown sa...

Jag tror att det kan stämma Anders. Han har nog blivit i alla fall LITE smärtare den sista tiden. Hårt arbete och inte så mycket öl....Jag tycker att han ser ut som ett stolt lejon men jag vet att han är Oxe.
Ankan

Therese sa...

Det är bra Ankan. Håll honom borta från den förädiska ölen :-)