söndag 5 oktober 2014

Söndag och skiftbyte i kapellet

Nu är Miljönärerna Ulf Lindberg och medhjälpare klara i prediksalen. De har målat tak, panel och foder och tapetserat det som var kvar. I morgon måndag kommer MR Kyl och Värme och kopplar ihop värmeledningsrören med radiatorerna. På tisdag kommer "Elektrikern", d v s Lennart Undewall och fortsätter med elinstallationen. Jag har tagit semester då och lär tillbringa största delen av den semesterdagen under huset.

Det blir mer och mer klart för varje dag.

Färdigt.

Från andra hörnet.

Färdigt här med.

Här är öppningen till blivande kök i närbild.

Nu i helgen har Felix och jag varit runt och letat efter en TV till prediksalen. Vilken ogenomtränglig djungel det är av märken, egenskaper och kvalitéter. Det slutade med att jag tappade sugen. Jag kollar också efter TV-möbel men kommer inte så långt där heller just nu. Jag måste mäta ordentligt där TV-möbeln ska stå först och den platsen kommer jag inte riktigt åt ännu. Vi lyckades ändå få med ett vardagsrumsbord hem idag.

Och en liten underbar pryl som kommer att få sköta om prediksalen när jag är på jobbet. Prediksalen förresten, hela undervåningen vad det lider.

Säg "Hej" till "Neato", den lilla robotdammsugaren.

I kväll var jag nere och flyttade bort saker från prediksalen igen. Golvet måste snart vara helt tomt eftersom Franssons golv ska hit och slipa trägolvet. Sedan ska jag måla det och flytta in för gott.

2 kommentarer:

Anders sa...

Har du testkört?

Eddie sa...

Nej jag har inte gjort det ännu.