torsdag 10 mars 2011

Det här vädret lär ju ta på snön i alla fall. Blåst och regn. Idag var jag uppe på vinden ovanför sovrum och kök på övervåningen. Det har börjat lukta avlopp väldigt mycket under huset och jag ville se var avluftningsröret går upp. Nu fick jag se att det mynnar på vinden och att det är fullt av sågspån och därmed helt tätt. Ingen avluftning sker alltså förutom i rörskarvarna under huset. Jag måste fixa detta snarast men då behöver jag hjälp av en vuxen. Det är svårt att kravla sig upp på vinden. Att kravla med en dammsugare är nästan omöjligt så jag måste ha någon som kan räcka mig dammsugaren när jag kommit upp.

Det läcker in vatten runt skorstenen också. Inte så farligt men det läcker. Jag tar mig inte upp på taket nu för det ligger en stor isvalk på taket på baksidan där jag går upp. Plåtslagare är vidtalad om en plåtkrage och hatt på skorstenen men det lär dröja innan man tar sig upp där.

Jag beställde en biljett till Warren Haynes BandBeacon Theatre i New York den 12 maj. Jag lyckades få tag i en biljett nästan längst framme vid scenen. Det ska bli häftigt att se. Både Warren och legendariska Beacon.
Felix har spelat gitarr och keyboard ikväll och Thord, Snickaren och Per har varit på besök.

Imorgon är det fredag och då är det bara en natt kvar till återträff med vuxet, kvinnligt nattsällskap i form av den goa pirrkvinnan.

Inga kommentarer: