tisdag 8 mars 2011

Helgen gick i snickeriets och kärlekens tecken. I söndags förmiddag satt jag och pirrkvinnan på yttertrappan. Jag iförd kalsonger och jacka i solens sköna glans. Under dagen eldade jag upp allt gammalt rivningsvirke som legat i en hög utanför kapellet. Nu är allt under trappan rivet. Jag har också pumpat upp trappan med domkraft och förankrat den ordentligt i väggen. Jag har också börjat reglat upp ett nytt bjälklag. Det arbetet fortsätter ikväll men jag måste kompletteringshandla lite virke först.
Hela dagen igår var jag i Tokholm på möte. Detta är kanske en av de fulaste platserna i vårt avlånga land. När man är i Tokholm på kortvisit hinner man inte se några vackra platser. När det blir så här långa arbetsdagar kan jag lida lite av att jag inte får något gjort hemma. Inte för att jag har så bråttom utan för att jag så gärna hellre vill vara iklädd arbetskläder och gå här och pyssla. Längtar efter en ny kväll i blåbyxor.

4 kommentarer:

A sa...

"Iförd kalsonger och jacka"
Du vet då hur man klär upp sig för att imponera på damerna du : )

Eddie sa...

Du har rätt A, jag hade träskor också så det var nog inte en syn för gudar precis...

Madame Morell sa...

Gud va rolig du är. Jag skrattar högt för mig själv! Ja, pyssla hemma är allt bäst. Och så lite pirr på det - du har det bra du herr Kapell.

Eddie sa...

Ja, jag har det bra! Just nu är det skönt att leva. Jag hinner inte blogga som vanligt bara.

Nu hör jag pirrkvinnan komma in in kapellet.