torsdag 31 mars 2011

Idag genomfördes lägenhetsaffären på HSBs kontor tillsammans med mäklaren. Några nycklar och parkeringstillstånd utväxlades aldrig som brukligt är. Det har vi redan löst innan och ett parkeringskort och en nyckel ska jag behålla.
Vi avslutade affären genom att kramas istället för att skaka hand och det föll sig naturligt för mig att pussa Lina på halsen. Undrar vad HSB-representanten och mäklaren tänkte.
Idag har jag haft lite tillfälle att känna Lina ännu mera och det blir bara bättre och bättre.

Felix var på rytmik och jag och Miss Gillette gick ner till loppisen intill under tiden. Jag köpte en ugnsfast form som kommer att passa perfekt till min stekta salta sill. Nu står Felix och spelar Guitar Hero och värmer upp inför gitarrduell med Lina som kommer snart.

Glömde lägga upp ett par bilder så jag blir tvungen att redigera detta inlägg.
Här kommer det att bli badrum på nedervåningen i framtiden. Nu förvarar jag golvet till bakre hallen och gästrummet här innan läggningen.
Här ses nu lite mer golvyta efter att en viss röjning skett. Målet är att få en helt ren yta i mitten av prediksalen. Till vänster ser man bananlådor med böcker. Framför dessa ska bokhyllor ställas för att skärma av dem. En bokhylla är redan ditställd. Sedan ska en presenning hängas upp över alltihop för att skydda mot damm. Siv kom med på bilden också.

4 kommentarer:

Miss Gillette sa...

Imponerande ändå vad du lyckats röja och ordna. Jamenar det är mycket grejer, men tittar man efter är det ju tämligen välordnat.

Eddie sa...

Viss ordning är det nog men det är svårt med alla prylar som är kvar sedan jag köpte kapellet. Alla halvgamla halvbra saker som jag inte vet om jag kommer att behöva eller inte. Det kommer att bli en loppis här i vår. Det lutar mer och mer mot det.

Anonym sa...

Jag tycker det är förfärligt att du vill bo i en f d kyrka. Har du ingen respekt? Det kanske t o m spökar på nätterna. Ha,ha!!

Eddie sa...

Eftersom jag inte tror på Gud så tror jag inte på spöken heller. Jag tror helt enkelt inte på något som är övernaturligt, inte ens på själva Jultomten. ;-)

Det kan nog vara så att det sitter en massa unken kristen skuld i dessa väggar men jag försöker så gott jag kan att vädra ut detta och förvandla huset till ett glädjens hus istället.
Det är den stora prediksalen jag är ute efter att få inreda och lyssna på musik i. Det kunde lika gärna varit ett gammalt skolhus jag inredde.