söndag 27 mars 2011

I helg i musiken och kärlekens tecken. I fredags var jag på Folkets Hus och såg Sven Zetterberg Trio. Därefter fortsatte vi till Mastmagasinet för ytterligare en bluesspelning med ett fantastiskt lokalt band. Munspelare var den gudabenådade kristinehamnaren Conny Fallkvist. En helkväll kort och gott. Natten tillbringades i min gamla lägenhet hos Pirrulina.

Idag har vi legat inne hela dagen. Det har varit hemska isiga vindar här kring kapellet och vi har inte orkat trotsa kylan. Siv, däremot, har varit ute hela dagen. Molly har varit ute korta stunder. Det funkar bra att ropa in Siv på kvällarna. Hon är ofta på baksidan och kommer fram när jag ropar.

Nu blir det slökväll i soffan med Pirrulina och hundarna och kanske lite film innan sängdags.

8 kommentarer:

Anonym sa...

Hej, Eddie...
det började med att jag hittade "ett annat new york", och sedan av någon anledning en ölstinn ensam natt hamnade på din sida, som jag nu sedan 6 månader följer ett par gånger i veckan. tänkte att det vore kul för dej att veta att det sitter en person i Blekinge som följer ditt alldeles vanliga liv med stor nyfikenhet...!

Eddie sa...

Kul!
Om du har vägarna förbi kapellet så får du gärna ge dig tillkänna.
"Ett annat New York" är en jättebra blogg om man vill förbereda sig för en New York-resa. Det gör jag just nu. Om ca en månad drar jag dit men är lite kluven till min resa. Jag längtar dit förstås men jag längtar redan hem därifrån på något vis. Jag är ju nykär mitt uppe i alltihop.

Är du också en New York-resenär, Anonym?

Lars G sa...

Hmm.....Påminner om åsnan mellan hötapparna?

Eddie sa...

Ja, Lars G! Ett angenämt problem om något!

K-L sa...

Vilken helkväll ni hade, du och pirrulina :) Jag är verkligen glad att ni har det så bra tillsammans. Det är plastsyrran värd, och säkert du också ;)

Eddie sa...

Tyvärr var inte Pirrulina med på musikkvällen men vi hade helkväll på tu man hand i lördags istället! Och igår också för den delen. Det lutar väl åt att vi får en go kväll tillsammans idag också.

Underbart!

marita sa...

Det låter som en mysig helg!
Ha det gött!Kramar

Eddie sa...

En av de bättre helgerna i mitt liv om jag tänker efter. Jag och Pirrulina stärker våra band till varann och det känns jättebra för oss båda!