fredag 4 mars 2011

Imorse när jag åkte till jobbet stod allting klart. Hur min nya bakre hall ska se ut. Ljusgrön linoleummatta. bröstpanel av pärlspont i tonad vit, en ljusgrön tapet med blommönster ovanför detta, tak i pärlspont tonad vit, trappan ljust grå eller vit och ledstången i Ferarriröd pianolack. Smaka på den karamellen...

Detta kan emellertid ändras men det lutar åt att det blir så. Jag kom också på ett sätt att smycka min norra utomhusvägg men det kommer jag att återkomma till senare. Jag måste ta reda på om det är genomförbart först.

Jag tog med mattprov från Beijers idag.
Det är den ljusgröna kulören som ligger mest exponerad som är aktuell. Tyvärr är det som vanligt när man fotograferar med blixt. Kulören kommer inte alls till sin rätt.

Jag hämtade Felix hos hans mamma efter jobbet. Han verkade lite slak och tagen av allvaret det innebär att fylla åtta år. Imorgon ska han firas med Lego både före och efter frukost. Han har varit med mormor och morfar i stugan i Slädsjön hela veckan.

Imorgon är det kalas hos hans mamma kl 15 och jag ska delta en stund. Sedan ska jag träffa den efterlängtade "pirrkvinnan" igen.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Grönt är skönt. Man bör måla pärlsponten före man sätter upp den, eller i a f på noten. Annars blir det omålade glipor då pärlsponten krymper i stugvärmen. Så blev det i taket på vårt kök. Men det visste du naturligtvis redan!
Dag

Eddie sa...

Jo det där misstaget har man ju gjort...

Det är också viktigt att kvistlacka. Gör man inte det har man snart en gulprickig panel. Jag tror jag köper färdigmålad pärlspont. Det är så otroligt skrymmande att måla själv på marken innan man sätter upp. -Du har väl utrymmen tänker nog du, men du skulle se hur det ser ut i prediksalen. Det är slalom som gäller runt all bråte jag inte kan göra mig av med.