måndag 14 mars 2011

Ytterligare en helg har passerat. En fantastisk helg med lättja och kärlek. Nästan inget arbete, bara lata dagar. Idag är det vardag igen.

Jobbade som vanligt på dagen och drog på mig arbetskläder när jag kom hem. Jag har börjat regla upp golvet i hallen så smått. Jag behöver dock låna ett långpass av snickaren för att vara säker på att jag får bjälklaget i våg. M.R. Kyl och värme var här idag och kollade lite inför läggningen av golvvärmeslingorna. Det kommer troligen att bli lite dolda skarvar på slangen men jag får göra inspektionsluckor i blindbotten för att kunna bevaka så att inte skarvarna går isär. Tyvärr ingen lyckad lösning men så blir det. Beställde en AC till övervåningen idag också så jag får ett behagligt inomhusklimat i sommar.

Jag satte mig en stund på golvet i prediksalen förut och lät Molly hoppa upp i mitt skräddarknä. Hon låg och njöt en lång stund innan mina ben somnade så jag var tvungen att resa mig.

Jag lär känna "pirrkvinnan" mer och mer och det är en underbar tid vi har tillsammans. Vi har dessutom en härlig vår som kommer oss till mötes med små steg för varje ny dag. Det blir bara bättre och bättre alltså.

2 kommentarer:

Madame Morell sa...

Jag kan nog hålla med om att pirrkvinnan låter lite ,,,hårt på något sätt. Jaja. Bra att katten är hos dig igen. Hur gjorde snickare och timmermän innan de hade vattenpass tro?

Eddie sa...

Pirrkvinnan sitter här i min famn nu.