söndag 20 mars 2011

Felix blev lite snuvig igår natt och var tvungen att sova i sängen hos pappa. Det är allt lite gott att ha den lilla gossen i famnen innan man somnar. Det går väl inte i så många år till så man får passa på att njuta av närheten. Hans mamma kom och hämtade honom ca 9:30 och därefter blev jag sittande på trappan igen. Ytterligare en helt fantastisk vårdag i solen. Jag gjorde några småryck och röjde lite i prediksalen.

Jörgen kom ner och satte sig på trappan han också och Molly och Siv undersökte omgivningarna. Vi åkte till Com in och åt räksmörgås men det fungerade bara som en "teaser". Jörgen kom på att vi kanske skulle woka. Han åkte hem och hämtade sin wokutrustning och handlade.
Här är det uppdukat inför beredningen.
"Mästerkocken i stövlar". Woken fick lä av en gammal lucka som ska sättas in som ingång under krypgrunden vad det lider.
Vildsvinskav och diverse grönsaker. Vi åt så vi blev oförmögna att uträtta något som helst kroppsarbete efteråt. Jörgen åkte hem och la sig och jag släpade mig upp och sov i två timmar på soffan.

Snickaren kom på besök en stund när jag vaknat och nu sitter jag och väntar på att få återse lilla pirrkvinnan.

Inga kommentarer: