måndag 9 maj 2016

Eftersatt blogg.

Bloggande kan vara som en dagbok online. Det är så jag valt att ha min blogg. Blogga i medgång likväl som i motgång. Det finns människor som gillar att följa andra människors liv.  Jag har periodvis valt att lägga ut delar av mitt liv "on display".

Nu har jag varit frånvarande från bloggandet en lång period. Ett år drygt närmare bestämt.

Livet har kommit emellan och jag har mått som en kung en period. Jag hade inte ens tid att blogga. Sedan inträffade en tragedi som fick mig helt ur funktion.
I sin ryggsäck har man lätta, glada saker. Man har också tunga, dystra bördor. I och med en händelse i vintras fick jag oordning i ryggsäcken och alla tunga saker hamnade överst. Det fick mig att tappa balansen och jag har inte fått riktig ordning på packningen ännu.

Jag måste nog börja blogga igen för att bli social i bloggandets envägskommunikation. Jag har svårt för att exponera mig på de arenor som finns tillgängliga i Kristinehamn. Jag vill inte gå på krogen. Jag vill helst inte ens handla på Ica Maxi.

För er som funderar på Eddie någon gång ibland får jag väl presentera lite vad som händer i mitt liv och mitt kapell.

5 kommentarer:

Unknown sa...

Jag tänker på dig rätt som det är Eddie! Vad kul att du börjat blogga igen. Och tänk på att beach 2016 närmar sig med stormsteg. En liten påminnelse!/Charlotte

Eddie sa...

Herregud! Lever du än? Kul att höra från dig!

Eddie sa...

Faan vad svart du är i dina kommenterar! Älskar det!

Unknown sa...

Så är det. Jag lever och har det för närvarande förhållandevis bra.

Vet du hur det är med Britt?

Unknown sa...

För övrigt kan jag berätta att jag numera har en liten gård utanför Örebro som jag håller på att renovera. Henrik Larsson ska bli pappa (jag är inte mamman) och jag har precis börjat ett nytt jobb som miljöbrottsutredare på polisen.