onsdag 18 maj 2016

Väntan

Idag har det känts som om jag går och väntar på något. En hemskt ledsam och dyster dag.  Jag längtar efter Felix och han kommer imorgon. Jag längtar också efter vår resa till Prag i juli. De här dagarna som passerar nu känns bara som en transportsträcka till den 10 juli då vi lyfter från Arlanda.
Jag har gjort färdigt två grå blombänkar. Jag har inga fönsterhyllor och jag börjar få väldigt mycket krukväxter. Borden bygger jag hur långa/höga/djupa jag vill. Standardritningen är densamma. Jag har gjort tre stycken nu. Två grå i olika höjder och ett vitt. På bilden ses ett antal plantor av olika porslinsblommor  (Hoyor) i småkrukorna. Kulörerna är upplockade från prediksalens bröstpanel. Den vita kulören är densamma som fönster- och dörrfoder, det vill säga tonad vit.

5 kommentarer:

Maria Eson sa...

Hej Eddie! Fina bänkar! Gör du såna på beställning? Jag skulle vilja ha en hög och en låg i samma grå nyans i så fall. //Maria Einarsson Ps. Jag vet inte från vilket konto detta skickas, men du får gärna svara på min jobbmejl eller kanske direkt här (inte till oktopal iaf ;)

Eddie sa...

Hej Maria! Nej så roligt är det inte så att jag gör det på beställning. Bifogar länk till byggbeskrivning så får du bygga själv.

https://www.byggmax.se/gör-det-själv/plantering-och-odling/flexibla-blombord#WhatYouNeed

Maria Eson sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Maria Eson sa...

Trodde knappast det heller ;) Men tack för tipset, det såg ju inte alltför krångligt ut. Jag får ta fram sågen och skruvmejseln. Ha det bra!

Eddie sa...

Det är inte svårt men det tar tid och utrymme. Jag sågar och skruvar ute och målar inne i prediksalen. Grundfärg och två lager färdigfärg.