söndag 13 december 2009

Har varit i Klässbolstrakten och hämtat min Hammondorgel idag.

Här står den nu i prediksalen i kapellet. Vi hann inte mer än in med den innan kontakten åkte i och det skulle provspelas. Det var inte helt enkelt att begripa hur alla knappar skulle ställas in. Dessutom verkade det vara lite glapp här och där i kontrollerna.
Det kommer att krävas lite service för att få allt att fungera. Den är fin i alla fall.

Instruktionsbok och trevliga nothäften medföljde.

Snickaren kom förbi en sväng men han var inte ett dugg imponerad. Han tyckte inköpet var helt onödigt och dumt. IB kom också upp en sväng och LS, som behövde hjälp med att få några hål borrade och gängade i en gevärsstock.

Fortsatte sedan med elektroniken. Började tillverka en förgreningsplint för förstärkarna mm i min kommande stereobänk. Denna förgrening ska även förses med ett störningsfilter för att ta bort störningar på elnätet.

6 kommentarer:

FrkLugn sa...

Voo!!! En sån gammal läckerbit. Frk Lugn fick nöja sig med en Farfisaorgel i sin ungdom. Den hade inte på långa vägar samma fina sound.
Blir det konserter a lá Rick Wakeman eller Stef Meeder i kapellet?

Eddie sa...

Det blir nog bara lite plink och plonk eftersom jag inte behärskar vare sig orgel eller andra instrument. Däremot får mina gäster gärna spela på den när de kommer på besök.

"Hägern" (Ankan) kan i alla fall spela piano så hon får gärna prova orgeln också om hon vill.

Eddie sa...

Felix vill nog gärna spela också förstås.

Anonym sa...

Skoj! Hörde ju om orgel av J när du tog telefonsamtalet där i kapellet.

Leira lät trivsamt och njord hos J, över förväntan. Tack både till dig och J för gästfriheten och vänligheten när vi (P & H) besökte er i kapellet. Kebab Alexander slank ner fint och milen försvann på mätaren i saaben tills vi kom utomsocknes.

Hälsa gärna till J och varmt välkomna båda till storstaden för betonglyssning när det beges ;)

Hälsningar
P

Eddie sa...

Trevligt med besök och ni är välkomna åter!

Anonym sa...

Hej Eddie

Ringde ju dig just, men mobil operatören Tre som jag tyvärr har till telefonen är helt värdelösa och samtalet kopplades ner... Minns att jag totalt saknade täckning ute i kulturborgen. Så jag avser alltså inte att slänga luren i örat på dig alls, utan mobil nätet verkar ligga nere här nu :(

Försökt och försöker ringa dig igen mannen.

Hälsningar
P