onsdag 23 december 2009

Jag satt här ikväll, fast besluten att beställa 2010-års New York-resa men jag gick bet. Flyget över Island var fullbokat. Hade klarat mig undan med en tusenlapp billigare om jag tagit det flyget. Sedan krånglade det om jag ville flyga över Amsterdam. En resväska á 20 kilo gällde då. Då tänkte jag boka direktflyg med SAS för en tusenlapp mera. Två väskor på sammanlagt 40 kg är OK där. Då krånglade bokningssiten så jag gick bet ändå.

Tänkte boka den 6:te till 20:nde maj. Det blir 14 dagar och jag hade också tänkt flyga inrikes till Atlanta i Georgia. Min plan är att ta bussen från Atlanta till Macon. I staden Macon startade nämligen Allman Brothers sin bana som rockgrupp. Det finns ett antal platser i staden som jag verkligen vill se.

Jag får väl försöka boka imorgon istället då. Hade varit skönt att få det gjort för att ha 2010-års New York-trip klar.

För övrigt kan jag berätta att jag är lyckligt kär i en fantastisk kvinna. Vi har gått hand i hand en bit i livet nu och det blir bara bättre och bättre. I förrgår sade jag de tre magiska orden!

Hon svarade med samma ord. Tänk vad livet är underbart ändå...

Puss, Ann-Karin! Jag älskar dig!

God Jul alla mina vänner på nätet! Jag ser också fram emot ett Gott Nytt Bloggår där mina resonemang och inlägg kommer att handla om kapellrenovering och kärlek. Kommer också att blogga direkt från New York då jag planerar att ha med dator dit denna gång.

Nästa jul bor jag och Felix i kapellet och det är en lång och spännande väg dit.

5 kommentarer:

FrkLugn sa...

God Jul från Kumla. Lycka till på vandringen!

Eddie sa...

Tack FrkLugn och God Jul på dig också!

Anders sa...

God Jul!!!

Therese sa...

God Juuul!

Eddie sa...

God fortsättning Anders och Therese!