torsdag 24 november 2011

Jag fortsätter med blivande gästrummet på nedervåningen men det går lite sakta igen nu. Jag har tagit bort gammal panel och skivor på väggarna inför gipsning. Jag har också börjat göra en kanal uppefter taket runt de värmeledningar som går där. Som vanligt hänger det ena momentet på det andra och just nu väntar jag på att elektrikern ska komma i tjänst igen så han kan ge mig lite råd inför elinstallationen i rummet.

Jag lyckades föra över bilder från kameran idag äntligen så här kommer retroaktiva bilder.
Råbiff.
Nöjd middagsgäst med matlagningsféz.
Glad middagsgäst.
Spårad spånskiva lagd i gästrummet.
Och under trappan i bakre hallen.
Ett galet barn.
Ni som följde New York-bloggen i år kanske minns att jag köpte en hemlig present till Lina som jag inte kunde avslöja i bloggen just då. Här är presenten. En handske med fingertoppar anpassade för iPhone.

I går kväll satte jag ut två reflexkatter i hörnet av min tomt. Reflexer klistrades på en burk och ett avloppsrör och sattes upp för att försöka lugna ner trafiken framför kapellet lite. När man kommer i bil på kvällen ser det ut som det sitter en katt i vägkanten.

3 kommentarer:

FrkLugn sa...

Superfiffigt arrangemang med kattatrappen!

i-phonevantar, håhåjaja, vart är världen på väg ...

Lars G sa...

Hej Eddie, det var ett tag sedan sist. Jag håller också på att lägga spårad spånskiva i entré och badrum i vårt hus på Orust, dit vi flyttade 1:a augusti. Jag hoppas bli färdig med detta till jul....

Eddie sa...

Jag kan inte säga om kattrapperna har haft någon effekt men de är i alla fall inte ivägen.

Jag ska visa mer ingående hur jag gick tillväga när jag fräste vändspår. Där kanske du kan få några tips, Lars G.