tisdag 14 november 2017

Köksplanering

Imorgon har jag semester. Jag har bokat tid med banken för att sätta om mina lån och en tid hos IKEA för att planera kök. Det ska bli så otroligt roligt att sitta där i två timmar och prata med någon som är duktig på underskåp och skåpinredningar.

Golvet vet jag hur det kommer att bli. Likaså stänkskydd ovanför underskåpen. Jag vet ännu inte vad jag ska ha för skåpluckor och inredningar. Några överskåp ska jag inte ha. Jag vet var jag vill ha spis, diskbänk och diskmaskin. Jag har aldrig bott ihop med en diskmaskin men jag har förstått att det är alldeles underbart. Placering av kyl och frys har jag inte tagit beslut om ännu. Alla vitvaror står här ouppackade sedan två år så de behöver jag inte köpa.

Elektrikern var här igår så jag vet också hur jag ska förbereda för kabeldragning.

Vad jag ska ha för tapet eller vilken kulör jag ska måla resten av väggarna i vet jag ännu inte. Taket ska bli vitt.

Det här ska bli en rolig resa bland intryck och helomvändningar av beslut. Det här är det jag sparat till sist innan jag kan anse kapellet färdigrenoverat inuti. Jag har ett litet rum att göra iordning efter att köket blivit klart. Ett intetsägande oviktigt rum där det bara ska finnas garderober.

Åhh vad jag längtat efter denna period av mitt liv!

Inga kommentarer: